Aloha!

Mane´n tail hår shampoo

Som overskriften  siger, omhandler dette blogindlæg omkring en meget populær serie Serien hedder Mane´tail,

jeg vil ligge et LINK nederst i dette indlæg, hvor produktet kan købes.

Jeg vil fortælle om SHAMPOOEN:)

elsker, lidt underdrevet, kan man sige det? Jeg forguder hår produkter, det er lige mig, jeg elsker at prøve nye ting, og finde ud af hvad der lige netop fungere for mig! DET kan være en junglen, at lede rundt i, fordi der er så mange forskellige på marked. Jeg vil give dig , ja ligenetop dig der sidder bag skærmen! De bedste råd, tips & tricks. Og min ærlige mening om produkter jeg har testet igennem et stykke tid. Det er min personlige mening, og det er ikke sikkert, hvad der virker for mig, virker for dig, men er det ikke et Forsøg værd??! 

MNT-54364-5

Jeg testede denne shampoo, efter at have hørt rigtigt meget om den, på forskellige medier, Youtube, Google osv. Det spændende eller anderledes ved dette produkt er at det oprindeligt er lavet til heste, altså det er en heste shampoo…. Mennnn bare rolig det er også til mennesker ( har i ihvertfald ikke mistet mit hår ) joken INGEN griner af 😛 Der er en brugsanvisning, det hedder det vidst ikke. En anvendelse til mennesker på bagsiden af flasken.

Emballage:

Shampooen kommer i en flaske, fortækker dog en pumpe, det er så deejligt nemt når man står ude i badet. Men den er meget ( Normal)Der er en hest på og det er sådan set det…

Duft: 

duften i  mine produkter er meget vigtigt, enten skal jeg kunne lide den, ellers skal der ikke være parfume i, det er jo naturligvis også rigtigt godt for miljøet og os selv. Shampooen dufter lidt ala en billig shampoo fra Brugesen eller Matas. Ikke noget der vækker stor opsigt, men hellere ikke noget ekstremt dårligt.

Virkning & forventninger:

Shampooen gør dit hår rent som en shampoo skal, intet galt i det, men den kan godt gøre dit hår lidt tørt, hvis man ikke bruger balsam. Nu er jeg så heldig at jeg ikke føler behovet for at bruge netop en balsam, i dagligdagen, men i dette tilfælde behøvede jeg det. Det er et minus. Det gode ved denne shampoo er, at jeg føler at jeg kan gå længere tid uden at vaske mit hår, så det må jo betyde. At shampooen virklig går ind og arbejder med min hovedbund, der hvor alt ens naturlige olier fra håret samler sig, og hvor ens hår kanføle sig fedtet.

Mine forventninger var lidt skeptiske, det siges nemlig at shampooen skulle gøre , eller være med til at ens hår vokser hurtigere / længere, det har jeg nu ikke kunne se en forskel på..

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Alt i alt en okay shampoo, som giver glans og holder ens hår fedt fri længere tid 🙂

Så hvis du har en hest og kunne se fidusen i at slå 2 fluer med et smæk, når det gælder shampoo til dig og hesten så prøv det da!”

Schnukel<3

http://www.billigvoks.dk/mane_n_tail-1878.html

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aloha!