Tyskland oh Mann oh Mann

Undskyld undskyld undskyld !

Hej alle sammen der nu engang måtte følge mig herinde på bloggen. 

Jeg har ikke været aktiv herinde i ALT for lang tid, og det er lidt for dårligt. JAHHH jeg ved det 🙂 Jeg har bare overvejet hvad jeg enlig vil bruge bloggen på og hvad jeg gerne vil have at folk bag skærmen – Dig derude skal huske mig for 🙂

*************************************************

Anyway – idag vil jeg snakke lidt om et produkt som jeg er blevet meget begrejsteret over, Vi KENDER vel alle sammen mirakel cremen, cremen i den blå bøtte Nivea

Denne fætter som virker mod såsom eksem, tørre albuer og knastøre hænder

Nivea_1

 

Jeg har fundet Nivea´s overmand. PENATEN , det er et tysk mærke imod sensitiv hud, og virker 100% bedre end Nivea. Den er så god, men meget fed i konsistensen , så hvis det ikke er ens smag skal man nok holde sig udenom denne creme 🙂 Men den så mild mod huden, og fugtgiver utroligt meget. Den indholder hellere ikke noget vildt unaturligt, som kan slå nogle menneskers hud helt ud. Og ovenikøbet er den billig – Hvem kan ik li´det?????

Penaten-Creme

Jeg vil helt klart anbefale denne creme, kig evt på linket nedeunder, for at se mere om dette produkt. Jeg er ikke den eneste der er tosset med det 🙂

penaten-creme-til-r%C3%B8de-haler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyskland oh Mann oh Mann