Aloha!

Aloha!

Så blev det min tur til at starte en blog, så er det jo deeejligt at vide lidt om personen der, den person der du ved, der sidder bare lukkede døre. Ej det er bare lille mig.

EN helt normal pige, som MÅSKE har et lidt anderledes liv end de fleste. Dog når det kommer til stykket, er ligeså forvirret og usikker som alle andre. De små problemer der gnaver sig store( åhhhh man, som man siger på tysk, OH MANN OH MANN)

Jeg hedder forresten Maria Alexandra Vendelbo Mikkelsen – eller Maria Alexandra Vendelbo Mikkelsen rettet efter mit danske sygesikringsbevis….   De 19 år nærmere sig snart, eller der er 3 måneder til, men WHATEVER! <3

Som de klogehoveder, ikke inkludsiv mig har bemærket eller ramt et hint af. Jeg er bosat i Tyskland, sammen med min kæreste som er ligeså skør og ikk mindst underlig som mig 🙂

Så hvis du er ligesom mig, unormal normal, skør og fuld af små problemer, men stadig har et  skævt smil på læben – så FØLG med, jeg lover for grin, latter & tårer i højere eller mindre grad.

VI SES!

10500401_479494468862136_2022096628248106255_n

Schnukel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aloha!