dynen & puden

Kokosolie!

Kokosolie, mirakelmidlet til Alt ( NÆSTEN) 

10564748_10152896221907481_365422008_n

I kender sikkert nogle der bruger kokosolie til madlavning istedet for normalt rasp el. olivenolie, måske gør du det endda selv? Men hold fast, jeg er en person der elsker YouTube, det er en genial opfindelse, syntes i ikke? Jeg sad så for nogle måneder siden, kiggede igennem og faldt over en englands YouTuber – mener jeg nok hun var. På det tidspunkt syntes jeg mine spidser( hårspidser) var grimme, slidte og mit hår havde ingen glans! Det var jo derfor at jeg havnede der på den kanal… Hun nævne kokosolie som en hårmaske, olie, kropspleje og meget meget mere.

Jeg tænke lad mig da prøve det, selvom jeg nu ikke er tosset med duften af kokos – OVERHOVEDET 🙂

– Men det virker sku skam da, jeg bruger det som en hårmaske, hvis jeg har tør hovedbund, sår eller som en olie til solen ( dog stadig husk solcreme)

Primært laver jeg en hårmaske 1-2 gange om måneden, men man kan naturligvis gøre det efter behov & lyst.

Du skal bruge:

  • kokosolie, gerne økologisk
  • æg

Fremgangsmåde:

Du tager en smule kokosolie i en skål og æg, det skal gerne kunne dække hele dit hår. Så det variere efter hvor langt og tykkelsen på dit hår er.  DU skal gerne ikke have vasket dit hår samme dag, og skyl gerne dit hår i varmt vand. Dermed åbner du dine hårrødder og det bliver nemmere for olien at trække ind i håret. Massere  massen ind i håret og lad det side så længe du kan… GERNE NATTEN OVER 🙂 , men minimum 35-40 min vil jeg sige..

Virkning:

Lækkert og skinnede blødt hår, billig og effektivt – det kan vi li´

Coconut oil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dynen & puden